Ghid complet pentru utilizarea platformei Burning Hot

Bun venit pe platforma Burning Hot! Aici veți găsi toate informațiile necesare pentru a utiliza în mod corespunzător și în deplină siguranță serviciile noastre. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută și să vă asigurăm că sunteți pe deplin informați cu privire la termenii și condițiile noastre, precum și la politica noastră de confidențialitate.

Responsabilitățile Utilizatorului

Ca utilizator al platformei noastre, sunteți de acord să respectați următoarele responsabilități:

  • Respectarea Legilor și Regulamentelor: Vă angajați să utilizați serviciile noastre în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile.
  • Respectarea Drepturilor de Proprietate Intelectuală: Sunteți obligat să respectați drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane sau entități.
  • Conținutul Furnizat: Vă asigurați că orice informații furnizate către platforma noastră sunt precise și conforme cu realitatea.

Utilizarea Conținutului și Proprietatea Intelectuală

Toate conținuturile disponibile pe platforma noastră, inclusiv textele, imaginile, videoclipurile și logourile, sunt protejate de drepturile de autor și alte legi referitoare la proprietatea intelectuală. Orice utilizare neautorizată a acestor conținuturi este strict interzisă.

Politica de Confidențialitate și Protecția Datelor

Respectăm confidențialitatea datelor dvs. Personale și vă asigurăm că informațiile furnizate sunt tratate cu cea mai mare grijă conform Politicii noastre de Confidențialitate. Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea datelor conform acestei politici.

Link-uri și Conținut de la Terțe Părți

Platforma noastră poate conține link-uri către site-uri web sau servicii de la terțe părți. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor terțe părți. Utilizarea lor este la propria dumneavoastră discreție și este recomandată o examinare atentă a termenilor și condițiilor acestora.

Renunțare la Garanții

Serviciile noastre sunt oferite „așa cum sunt” și „conform disponibilității”. Nu garantăm exactitatea, integritatea, fiabilitatea sau disponibilitatea conținutului nostru sau a serviciilor noastre. Utilizarea platformei noastre se face pe propriul dvs. risc.

Limitarea Răspunderii

În măsura permisă de lege, nu ne asumăm responsabilitatea pentru niciun fel de daune directe, indirecte, accidentale, punitive sau de orice alt tip rezultate din utilizarea platformei noastre.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Modificările vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate pe site-ul nostru.

Concluzie

Vă mulțumim că ați citit și înțeles Termenii și Condițiile noastre. Prin utilizarea platformei noastre, sunteți de acord să respectați aceste reguli și reglementări. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la orice aspect al platformei noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ne străduim să oferim un mediu sigur și transparent pentru toți utilizatorii noștri.