Politica noastră de Confidențialitate

Bun venit pe platforma Burning Hot! Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. personale. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim și protejăm datele dvs. personale atunci când utilizați serviciile noastre.

Informații colectate

Atunci când utilizați platforma noastră, putem colecta următoarele tipuri de informații:

  • Informații personale: Cum ar fi numele, adresa de e-mail și alte date de identificare furnizate de dvs. voluntar atunci când creați un cont sau interacționați cu platforma noastră.
  • Informații despre utilizare: Cum ar fi adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și alte date de utilizare colectate automat atunci când accesați platforma noastră.

Utilizarea informațiilor

Utilizăm informațiile colectate pentru următoarele scopuri:

  • Pentru a vă furniza serviciile solicitate și pentru a administra contul dvs.
  • Pentru a vă oferi conținut personalizat și recomandări relevante.
  • Pentru a îmbunătăți și a optimiza platforma noastră și experiența utilizatorilor.
  • Pentru a ne conforma cerințelor legale și pentru a proteja drepturile și interesele noastre legitime.

Partajarea informațiilor

Nu partajăm informațiile dvs. personale cu terțe părți în afara cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre, pentru a ne conforma legilor sau atunci când aveți consimțământul dvs. explicit.

Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și să implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat sau utilizarea incorectă a acestora.

Opțiunile dvs.

Puteți alege să nu furnizați anumite informații sau să gestionați preferințele dvs. de confidențialitate în contul dvs. Utilizăm cookie-uri și tehnologii similare pentru a oferi funcționalități și a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Puteți gestiona setările cookie-urilor din browser-ul dvs.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau revizui această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate pe platforma noastră.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate sau la modul în care gestionăm informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că ați ales să utilizați platforma Burning Hot.